Agenda

Geen evenementen gevonden!

Playlists

Playlists

Sublist: The Sweet Release of Death

Het Rotterdamse The Sweet Release of Death (TSROD) is lekker bezig. Hun laatste plaat, The…
Playlists

Sublist: Itchy Tongue

Mocht je er nog niet van gehoord hebben; onlangs vond de tweede editie van Itchy…
Playlists

Sublist: Loevesteinsessies

De Loevesteinsessies zijn begonnen als huiskamersessies in een voormalig verzorgingstehuis waar Leonie en Miriam, die…
Playlists

Sublist: The Germans

Deze groep uit Dikkelvenne – onder de rook van Gent – staat voor alles wat…

Over Submarine

Submarine is het underground muziekplatform van Den Haag. Het platform brengt verloren gewaande en nieuwe popmuziek naar de oppervlakte en koppelt lokaal talent aan internationale acts, zodat undergroundmuziek een plek heeft in Den Haag.

Met partners als Het Magazijn, The Grey Space in The Middle, Grauzone, The Crave, V00d00 GOLD en PIP Den Haag organiseert Submarine tien evenementen per jaar. Samen brengen ze de experimenten van de zolderkamers en de nieuwe mengvormen uit de kelders naar het publiek.

Tijdens het jaarlijkse Submarine Festival komt alles samen en wordt de Haagse underground muziekscene gepresenteerd aan de stad en de wereld. Submarine is onderdeel van Popradar Den Haag.

Submarine partners

Grauzone

The Grey Space in The Middle

PIP Den Haag

The Crave

Het Magazijn

Submarine

This week’s most tasty:

The Sweet Release Of Death

BEA1991

The Germans

Westcoast Cruisers

NIMBUS 3000

Vower

Poison Lolly

Baby Noises

Itchy Tongue presents: Ambre Solaire + Maria

Synkro (UK)

Kimyan Law (AT)

DODECAHEDRON

DJ. Flugvél og Geimskip (IS)

Kettel

Dead Neanderthals

Coco Bryce

The Hazzah

Deadcrow

FLOWERS

Lifeless Past

Star-kid

Pig Frenzy

Atilla The Hvn

A I D (DE)

no image added yet.

Temple Fang

INDEx

Tonal Verges

Marric

Stellaria Nemorum

Geenplatenlabel Annaloog Session

Dayo

Amedium

HAÄRK

‘Gaia-resonance’ – Dewi de Vree & Margriet Kicks-Ass

Submarine, het nieuwe Haagse  platform voor alternatieve popmuziek is op 1 januari 2017 te water gelaten.  De Submarine gaat zoeken naar  nieuwe stromingen in de popmuziek. Nieuwe ontwikkelingen, onbekende muzikale terreinen en spannende projecten.  Op onverwachte plekken en locaties zal de Submarine opduiken en nieuwe spannende, grensverleggende, confronterende, recalcitrante , heftige, serene of overdonderende muziek laten horen.

Den Haag, stad met een imposante popgeschiedenis, maar ook veel van hetzelfde en heel veel mainstream poprock. Maar Den Haag is ook een stad van uitersten. Een undergroundscene waar menig stad waar ook ter wereld een puntje aan kan zuigen. Obscuur en verborgen in de krochten van de stad. Feesten, festivals, happenings, obscure optredens in kelders en in oude panden. Een subcultuur die bloeit en die vooral met rust moet laten. Submarine gaat niet voor de uiterlijke verschijningsvormen maar gaat puur voor de muziek. Submarine gaat diep, soms heel diep het water in, totdat de zuurstof bijna op is en gaat de donkere diepten in waar geluid opduikt dat soms zo afgrijselijk is als diepzeemonsters en zo sereen als veelkleurige diepzeeanemonen. contact: sonar@submarinedenhaag.nl
Submarine is een onderdeel van het HPC.

Alle Submarine concerten tot en met 31 maart afgelast

Vanmiddag publiceerden het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus. Één daarvan is het verbod op evenementen en concerten met meer dan 100 bezoekers tot en met 31 maart 2020 in heel Nederland.
Met begrip voor deze maatregelen en een verantwoordelijkheid naar onze bezoekers en personeel geldt dat er per direct tot en met 31 maart geen concerten plaatsvinden in Popradar. Ook de concerten met minder dan 100 bezoekers komen voor nu te vervallen. Onze repetitieruimtes blijven vooralsnog geopend voor verhuur. Wel vragen we onze huurders om zeer verantwoordelijk om te gaan met hun eigen gezondheid en die van een ander.
We doen ons uiterste best om onze huurders en bezoekers van informatie te blijven voorzien en wanneer mogelijk de evenementen te verplaatsen. Via onze website, mail en op onze social media kanalen houden we jullie op de hoogte van nieuws.

Yuri Landman opent tweede editie Submarine Festival

Een primeur tijdens Submarine Festival! Yuri Landman, gitaarbouwer en geluidskunstenaar, bouwde drie nieuwe instrumenten bij iii Den Haag en hij zal ze voor het eerst gebruiken tijdens Submarine. Hij opent het festival om 17.00 uur met een experimentele improvisatievoordracht. Een aanrader om mee te maken wat ons betreft!

Instrumentenbouwer Yuri Landman ontwierp al talloze experimentele instrumenten voor bands als Sonic Youth, dEUS, Melt-Banana, Rhys Chatham, Ex-Easter Island Head, Half Japanese en Kaki King. Ook gaf hij meer dan 100 bouw-je-eigen-instrument workshops in Europa en de US. Daarnaast speelt hij in de band Bismuth. Check hieronder vast een voorproefje van zijn optreden tijdens Submarine.

I am raw html block.
Click edit button to change this html