Het Magazijn x Submarine | BAKK label night: SFV Acid + Tala Drum Corps

Het Magazijn en Submarine bundelen hun krachten voor een serie labelavonden met uitsluitend Haagse labels.
BAKK is een Haags label, opgericht in 2013, maar al langere tijd actief in het Haagse nachtleven. Oprichters Nicolaas Borst (Hello Motto), Thomas van Linge (Randstad) en Ruben Verkuylen (The Social Lover) hebben op het label verschillende (inter)nationale artiesten met verschillende soorten geluiden uitgebracht, waaronder Legowelt, Aurora Halal en Robert Bergman.

SFV Acid (BAKK, Ekster)
Vernoemd naar San Fernando Valley (California) waar hij opgroeide, haalt SFV Acid veel inspiratie uit zijn omgeving. Zo nam ‘ie een release op in Starbucks en vernoemde hij 818 Extracts naar de telefoonregiocode van Los Angeles. Groovy house met kronkelende synths en een zwervende acid bassline. Alsof je door LA’s Ventura Boulevard cruised, niks opmerkelijks ziet, maar nog steeds geniet van de rit.
Soundcloud

Tala Drum Corps (BAKK, Stranded FM)
Tijmen Lohmeijer aka Tala Drum Corps is eigenlijk een drumband in z’n eentje. Ratelende percussie en een vervreemde mix van club en wave domineren de DJ sets van Tala Drum Corps. De Utrechtse producer en DJ stuurt de dansvloer langzaam naar een andere dimensie. Inspiratie komt uit jungle levels in videospellen, futuristische steden in anime’s en The New Dance Show in Detroit. Zijn debuut op BAKK komt op 13 mei uit.
Soundcloud

Randstad (BAKK, Pinkman)
Randstad is het muzikaal alter ego van beeldend kunstenaar Thomas van Linge, één van de oprichters van BAKK en curator van Rubber Tijd. Randstad heeft een machine-achtige mindset die zich vertaalt in vervreemdende industriële “beat trax” en platen die de hersenen doen smelten.
Soundcloud

Steve Motto (BAKK, Clone)
Mede-oprichter van BAKK en Phuture West en onderdeel van de Clone familie. Hello Motto heeft een zesde zintuig om je op de dansvloer te laten zweten.
Soundcloud

The Social Lover (BAKK, Operator)
Één derde van BAKK, DJ en graphic designer uit Den Haag. The Social Lover heeft een maandelijkse radioshow op Red Light Radio en Operator en mixt en mengt muziek die hoog in contrast is.
Soundcloud

Datum

mei 11 - 12 2019
Expired!

Tijd

23:55 - 05:00

Kosten

Gratis

Meer info

FB-event
FB-event