HYPERFOCUS

HYPERFOCUS is een nieuwe avond in The Grey Space in het centrum van Den Haag, georganiseerd door INDEX. HYPERFOCUS doelt qua naam op een meer intense ervaring van de muziek zelf. Door een combinatie van de muziek, decoratie en visuele kunst wordt deze ervaring versterkt tot een indringend geheel.

HYPERFOCUS combineert internationale artiesten met Haags talent en laat een ander geluid horen dan het meeste aanbod in de stad. De focus ligt hierbij op een meer ‘intelligent’ geluid, zoals waar genre namen als IDM (Intelligent Dance Music) of ‘Braindance’ naar verwijzen. Met een reguliere avond in Den Haag hoopt INDEX zowel deze muziekstijlen en bekende artiesten die ze vertegenwoordigen als de Haagse artiesten die er mee bezig zijn meer op de kaart te zetten.

Speciaal voor deze HYPERFOCUS is er mooi programma samengesteld:

James Shinra (UK, live)
James maakt muziek binnen een breed palet aan stijlen, variërend van electro tot IDM, braindance, breaks en acid in een dansvloer georiënteerde Live-set.
Soundcloud

Roel Funcken (live)
Roel is een IDM legende van Nederlandse bodem, wiens geluids-arsenaal loopt van prachtige atmosferische soundscapes tot complexe maar extreem dansbare ritmen, beats en breaks.
Soundcloud

Generate (live) 
Generate is bekend door zijn zeer eigen geluid in de wereld van de IDM en Braindance, met interessante ritmen die al even genre-overschrijdend als dansbaar zijn.
Soundcloud

Anni Nöps (dj)
Anni is audiovisueel artiest die zich bedient van verschillende stijlen muziek, van harde percussie tot vluchtige melodieën en indringende soundscapes.
Soundcloud

Darien Brito (live)
Darien is beeld- en geluidskunstenaar en heeft voor Hyperfocus een audiovisueel spektakel in petto, waarbij hij live de muziek en visuals zal maken.
Soundcloud

SYZYGY2K (dj) 
SYZYGY2K is een vroeg prototype van de V2 Liandri lijn, geprogrammeerd door wetten en algoritmen uit de sonologie maar ontsnapt en losgeslagen in de Haagse underground.
Soundcloud

Moosz (dj)
Moosz verzorgt naast geweldige sets voor de dansvloer ook de chill out op het Sziget festival en verzorgd de muziek in de boven ruimte.
Soundcloud

Backspace (dj)
Backspace is dj, organisator en muziekverzamelaar die lang mee gaat in de underground scene. Ook hij neemt zijn beste muziek mee voor de ultieme luisterervaring.
Soundcloud

VJ’s Visual Scumbagz,  Numtek and Dayo transporteren je naar een duistere futuristische wereld waar mens en technologie bizarre symbioses aangaan.

Datum

mei 18 2019
Expired!

Tijd

21:00

Meer info

FB-event

Locatie

The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20
FB-event