Loevesteinsessies x Submarine

Loevesteinsessies programmeert underground acts op verschillende plekken in Den Haag, van metal tot techno, live muziek, poëzie en kunst. Loevesteinsessies zet acts neer waarvan zij vinden dat het een keer door het publiek gehoord of gezien moet worden. Voor de samenwerking met Submarine halen ze Jacqueline Boom Boom uit Leipzig.

Jacqueline Boom-Boom
Jacqueline Boom-Boom verspreid de boodschap van de liefde. Electronische, dansbare 80’s popbeats op synthesizers, met humor, passie en vreugde. Boom-Booms krachtige vocals bereiken trippy hoogtes en begeleiden je naar een galaxy ver hier vandaan. Jackie is niet in een hokje te plaatsen, haar muziek spreekt een nieuwe taal.
Facebook
Soundcloud
Video

Jacco Weener
Jacco Weener is een Rotterdamse opera/standaard zanger met in het repertoire onder andere Bach, Weill en Gershwin.
Facebook
Bandcamp
Video

Sterk Water
Hypnotiserend minimalisme, Nederlandse teksten, vroege jaren ’80 elektronica en lo-fi wave zijn woorden die je vaak hoort als het over Sterk Water gaat. Sterk Water is een elektronisch wave duo uit Den Haag. Het Haagse label Cobra Club Records bracht in 2018 de 12″ MARIE uit, met remixes van Legowelt en Betonkust.

Het afgelopen jaar heeft Sterk Water ergens in Morgenstond in alle rust aan een nieuw album gewerkt, met de droef-sombere titel HET HAD ZO MOOI KUNNEN ZIJN. Dit album zal binnenkort verschijnen. Tijdens hun optreden neemt de band je mee naar de donkere uithoeken van de ziel, of je nu wilt of niet. Soms ingetogen en introvert, maar op andere momenten exuberant, theatraal en vol passie. Eigenzinnig en een beetje vreemd, alhoewel het voor henzelf allemaal volkomen logisch is.
Bandcamp
Facebook
Video

Pantser Fabriek
Pantser Fabriek is een project van Willem Witte uit Den Haag. Pantser Fabriek maakt EBM en old school electro, zowel Nederlands- als Duitstalig. Eind 2018 is het nieuwste album Industrie uitgekomen.
Facebook
Bandcamp
Video

Tijdschema

Tijdschema

21.00 - 21.15
Jacco Weener
21.30 - 22.00
Sterk Water
22.15 - 22.45
Jacqueline Boom-Boom
23.00 - 23.30
Pantser Fabriek

Datum

jun 28 - 29 2019
Expired!

Tijd

20:00

Kosten

€5

Meer info

FB-event

Locatie

Het Magazijn
FB-event