Submarine Festival 2019

TicketsBlokkenschema

Op zaterdag 30 november organiseren we het Submarine Festival, in The Grey Space in The middle!

Op die dag komt alles van ons Haagse undergroundplatform samen. Toffe acts, van kicke gasten die het wiel opnieuw uitvinden tot een superster van morgen. Natuurlijk hebben we ook spannende lokale acts geronseld en dan hebben we het nog niet eens gehad over het artistieke randprogramma (tipje van de sluier: iets met eten!). Bevestigd zijn BEA1991, The Germans, The Sweet Release of Death, Westcoast Cruisers, NIMBUS 3000VowerPoison Lolly en Baby Noises.

Regulier: €10 (excl. servicekosten)
Deur: €12,50

TicketsEvent Facebook

Line-up

The Sweet Release Of Death

BEA1991

The Germans

Westcoast Cruisers

NIMBUS 3000

Vower

Poison Lolly

Baby Noises

Itchy Tongue presents: Ambre Solaire + Maria

Eet je mee?
Spelen met je eten, mag dat? Tijdens Submarine Festival wel! Menu Thuis schotelt je een stamppotbuffet voor waarbij je je vingers aflikt. Een blik op het menu: hutspot, zuurkool, zoete aardappel, geitenkaas, vegetarische saucijzen, in rode wijnsaus gestoofde tofu, rode kool, Ibericoworstjes… Staat het water je al in de mond? Kaboomm zorgt er ondertussen voor dat het geluid en beeld letterlijk van je bord afspat. Dit tweetal ontwikkelt innovatieve muziekproefjes en verbindt je eten met techniek. Oud Hollands prakken was nog nooit zo leuk!

Mee-eten kan voor €10, het buffet is om 18.30u geopend. We stellen het op prijs wanneer je reserveert via lenny@submarinedenhaag.nl

Datum

nov 30 2019 - dec 01 2019
Expired!

Tijd

18:00 - 02:00

Kosten

Vvk €10, Deur €12,50

Meer info

Tickets

Locatie

The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20

Organisator

Submarine Den Haag
Website
www.submarinedenhaag.nl
Tickets