Howl Fest II x Submarine

Onze vrienden van The Howl Ensemble presenteren u: Howl Fest II tijdens Winterfest, het popfestival binnen de muren van het oefenruimtecentrum van Popradar. De Hagenaars van The Howl Ensemble nemen de nodige noiserockmaatjes mee: MMTH (DE), Betonfraktion en Polarized. Als kers op de taart spelen deze jongens zelf een XXL set van hun laatste plaat Patina en sluiten ze ‘m af met special guests: als kwintet spelen ze The Electronic Drone Set met leden van Dead Neanderthals en Larmschutz.

MMTH
Manfred Mann’s Totally Hitappeal. Dat is waar de letters MMTH voor staan. Maar met Doo Wah Diddy Diddy heeft deze band weinig te maken, want het Duitse MMTH is een instrumentale postrockband. Met hun unieke composities en verrassende melodieën weten ze te intrigeren.
20:45 – 21:40

Betonfraktion
19:30 – 20:15
Betonfraktion is uit op beproevingen. De band mixt een licht ontvlambare cocktail van noise en guerillarock, prog punk en postrock. Never a dull moment. Betonfraktion is luid, solide, gedreven en queer.

Polarized
18:30 – 19:05
Polarized houdt van structurele chaos. Dit kwartet combineert melodie met schurende noisy gitaren en een voortdenderende ritmesectie. Denk aan Blonde Redhead, Sonic Youth, My Bloody Valentine en Space Siren.

Meer informatie over Winterfest: www.popradar.nl/winterfest.

Locatie: Popradar Den Haag
Tijd: 18.30 – 00.00
Toegang: Gratis

Datum

mrt 30 2019
Expired!

Tijd

18:30 - 12:00

Kosten

Gratis

Organisator

Submarine Den Haag
Website
www.submarinedenhaag.nl