Submarine presents: Popronde @ PIP Den Haag en Beergarden

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar neerstrijkt in 39 steden. In iedere stad treden op één avond een groot aantal opkomende Nederlandse bands en artiesten op. Op zaterdag 14 oktober presenteert Submarine een undergroundselectie in PIP Den Haag en Beergarden: LGHTNNG, Pip Blom, The Silverfaces, Fuz en Pizzaknife.

Als ‘Drive’ een Nederlandse film was geweest, had LGHTNNG de soundtrack geschreven. De band kreeg internationaal airplay, was o.a. headliner op het Weekender Fest in Kazachstan en had met ‘Sharks’ een nr 1 op Drive radio (BE). Deed support voor o.a. Marina and the Diamonds, Aurora, Joseph Salvat, Låpsley en Dillon. Binnenkort komt er een nieuwe single uit!

Pip Blom is een 20-jarige artiest met Do It Yourself in haar genen. Met Amerika, Nederland, Engeland, Canada en Duitsland als populaire landen heeft ze meer dan 600.000 plays gegenereerd op Spotify. Inmiddels is Pip Blom niet langer alleen, maar zijn ze een echte band.

Ze wonnen in het eerste jaar van hun bestaan de Amsterdamse Popprijs wat o.a. resulteerde in shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands. Na een stilte die langer heeft geduurd dan de bedoeling was brengt eind 2016 de wederopstanding van The Silverfaces, met de release van de EP met de eerste studio-opnames van de band.

Zwoele all girl garagerock uit amsterdam. Fuz klinkt niet alleen goed maar ziet er ook nog eens goed uit.

PIZZA KNIFE is een Utrechtse band ontstaan na het eten van pizza en drinken van bier, met de drang om alles op zijn kop te zetten. Dagelijkse vuile thema`s worden op de hak genomen. Ze spelen een mix van garage/punk/80`s hardcore.

Datum

okt 14 - 15 2017
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00

Locatie

PIP Den Haag

Organisator

Beergarden