Submarine Streams: Baardvader en Medicine Jet

𝗦𝘂𝗯𝗺𝗮𝗿𝗶𝗻𝗲 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗮𝗺𝘀 Underground muziekplatform Submarine geeft je de komende vrijdagen online liveshows van de bovenste plank. Letterlijk, want we streamen HQ live vanuit HollandSpoorStudios, gelegen op de zolderetage van Popradar Den Haag. Figuurlijk, dankzij het programma.

Volg Submarine Den Haag en ontvang een melding zodra we live gaan. Check de line-up per vrijdag. Schenk jezelf wat in. Sluit je computer aan op betere speakers of pak een koptelefoon erbij. Enjoy.

𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝗹𝗶𝘃𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮𝗺: >> Baardvader Baardvader is een fuzzrock trio met invloeden van bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner elementen. Ze brengen een bekende maar unieke sound die ze op een moderne manier uitvoeren. Samengekomen vanuit verschillende bands, keert Baardvader terug naar de essentie van rock door een nieuwe energie aan te brengen aan het genre. Hun invloeden zijn: Fu Manchu, Uncle Acid and the Deadbeats, The White Stripes en Hendrix

>> Medicine Jet Medicine Jet stijgt weer op. Na een schrijf sabbatical die verlengd werd door een pandemie is het weer tijd dat de psychedelische vliegmachine de ruimte in schiet, en deze keer stijgen ze op met een knal! Houd jezelf goed vast tijdens de vlucht want de soms mysterieuze dromerige kanten van de driehoeksformatie zijn ingeruild voor een zwaarder kaliber rauw garagegeluid. Bereid je voor op hoekige drums, snelle riffs en mooie koren die in drievoud geleverd worden.

Datum

jul 17 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 21:45

Locatie

Facebook: Submarine Den Haag