V00d00 GOLD x Submarine: LA Jungle (BE) + Kūlóu + The Klittens

LA Jungle (BE)
Een gitaar, casio keyboard en een drumkit. Meer hebben Jim en Reggie niet nodig voor hun beestachtige math/kraut/transrock. Als deze geweldenaren aan hun set beginnen stijgt de temperatuur in de zaal direct naar een kookpunt van razernij. Keiharde riffs, geluidsgolven ter grootte van een tsunami en een storm van toms en cimbalen met de stroboscoop als ultieme natuurcatastrofe.
Filmpie

Kūlóu
Kūlóu is een groep van vijf gasten uit de skateboardscene van Den Haag. Maar denk bij god niet dat ze poppunk of skatepunk spelen. Nee joh, Kulou trekt zich geen zak aan van verwachtingen en speelt een intense mix van surf, garagerock en psychedelische rock. Nu Dick Dale onlangs naar het houtenjassenpark is vertrokken kom je beter effe The Surffather én de dudes van Kūlóu supporten op deze avond.

The Klittens
Eigenlijk wilden de dames van The Klittens een feministische punkband worden. Maar, omdat ze er gaandeweg achter kwamen dat indierock ze toch wat beter beviel, kozen ze in plaats daarvan om een ontzettend leuke en losse postpunkband te worden. The Klittens (bandnaampje hoor!) zingen over alles wat los en vast zit: van existentiële levensvragen tot vrienden die je in de nacht maakt, al dan niet onder verdovende middelen.
Filmpie

V00d00 GOLD
V00d00 GOLD lijdt een goddeloos bestaan en haalt donkere muziek uit muffe, beschimmelde kelders. In tijden zonder hoop grijpt het DJ-duo terug naar het ritueel van dansen. V00d00 speelt een duister spel, tot je wordt verrast door een glinsterende parel. Licht in de duisternis, alsnog. V00d00 GOLD draait Shame, The Viagra Boys, Ariel Pink, Boy Harsher, Brian Jonestown Massacre, Suicide, The Horrors, John Maus, Blood Orange, The Homesick, DIIV, Moon Duo, Goat, Whispering Sons, The Stone Roses.

Datum

mei 30 - 31 2019
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00

Kosten

early bird €5 t/m 28-04, normal bird €7,50

Locatie

The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20