Sublist: Loevesteinsessies

By 27 juni 2019 Playlists

De Loevesteinsessies zijn begonnen als huiskamersessies in een voormalig verzorgingstehuis waar Leonie en Miriam, die de sessies organiseren, toen allebei via antikraak woonden. Miriam wilde graag een minitour doen voor het nieuwe album van haar band. Vervolgens nodigden we nog een paar artiesten uit en de eerste sessie ontstond in onze woonkamer. Zowel het publiek als de artiesten waren onder de indruk van de intieme sfeer en aparte programmering.

De lijst van acts die bij ons willen spelen blijft groeien en we hebben al van alles gehad:
een film gehad over de mensen achter het Leidse kraakpand Sub071, live painting op muziek met houtskool, drumcomputers op een strijkplank, genres variƫrend van metal tot techno, exposities en een driedaags festival door Den Haag.

We programmeren onze avonden niet met het oog op wat we denken dat het publiek wil horen, maar omdat we vinden dat het publiek het moet horen en/of zien. Omdat het artiesten met een verhaal zijn die moeite, tijd en geld investeren om het publiek hun kunsten te laten zien. Deze acts willen we graag laten zien, want er gebeurt zoveel meer dan wat je op TV ziet en misschien zelfs gewoon bij jou in de buurt.

Loevesteinsessies sublist